Registracija Prijava
Dobrodošli

Alfalab

ALFALAB

ALFALAB je osnovan 2014 godine. Nakon sedam uspješnih godina rada ima zaposlenog ljekara specijalistu medicinske biohemije,
14 inžinjera laboratorijske tehnike, deset laboratorijskih tehničara, dva medicinska tehničara , dva vozača i dva pomoćna radnika.
Raspoređeni smo na šest različitih lokacija, od toga tri laboratorije u Banja Luci i po jedna u Gradišci, Kotor Varošu i Mrkonjić Gradu. 
Laboratorija ALFALAB u svom radu primjenjuje  principe dobre laboratorijske prakse. Stručni tim laboratorije prati sve novine u razvoju savremene medicine i laboratorijske dijagnostike i primjenjuje  ih.
Laboratorija je opremljena najsavremenijom laboratorijskom opremom. Sva ispitivanja se izvode na automatizovanim hematološkim, biohemijskim i imunohemijskim analizatorima koji su umreženi sa računarskim sistemom što omogućava visoku preciznost i tačnost u radu. Informacioni sistem je omogućio stvaranje baze podataka svih pacijenata.

U laboratoriji ALFALAB možete uraditi hematološke, biohemijske analize, analize hormona i tumorskih markera, nivo lijekova u krvi, virusološke, imunološke i alergološke analize i sva ispitivanja iz oblast mikrobiologije i patohistologije. Laboratorija obezbijeđuje i usluge terenske službe, odnosno usluge uzimanja uzoraka u stanu pacijenta i dostavljanje izveštaja u elektronskoj formi.Sprovodi se kontinuirana edukacija svih zaposlenih.

Poštujući zahtjeve ljekara  i pacijenata kontinuirano se uvode novi dijagnostički postupci, nove analize i ulažu se sredstva u nabavku nove, savremene laboratorijske opreme. 

Standardizacija svih procedura rada, primjena  standardnih metoda, kvalitetna oprema koja se redovno održava i servisira, kvalitetni reagensi, referentni i kontrolni materijali, uz obezbijeđenje  zahtijevnih  uslova radne sredine, planiranje, preispitivanje, neprekidno stručno i tehnološko usavršavanje kao i primjena  strogo definisanih procedura za otkrivanje, definisanje i riješavanje  odstupanja od njih jedini su način da se obzbijede  kvalitetni, brzi i korisni rezultati. A time i potvrdi neophodnost koordinisanog timskog dijelovanja  kliničara i laboratorije za dobrobit pacijenata.

Kontakt podaci i radno vrijeme
Adresa
Gundulićeva 25, Banja Luka
Država
Bosna i Hercegovina
Website
https://alfalabbl.com/
E-mail
alfalab75@gmail.com
Telefon
051265460
Fax
Mobitel
065543184
Danas 26.04.2024.
Otvoreno 07:00-20:00
Ponedeljak
07:00 - 20:00
Utorak
07:00 - 20:00
Srijeda
07:00 - 20:00
Četvrtak
07:00 - 20:00
Petak
07:00 - 20:00
Subota
07:30 - 15:00
Nedelja
07:30 - 15:00

Galerija fotografija

Pratite nas na društvenim mrežama